Swarovski tM 35+ Termisk add-on/Spotter Swarovski tM 35+ Termisk add-on/Spotter

Swarovski tM 35+ Termisk add-on/Spotter

Varenr:122622
40 600,00
-+
Bestillingsvare (0 dager)*Forventet leveringstid kan variere grunnet uforutsigbare forsinkelser.



BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Swarovski tM 35+ Termisk add-on/Spotter

tM35+ er en allsidig termisk enhet som kan brukes både som clip-on og håndholdt, og utmerker seg med sitt brede synsfelt. Den gir enkel og smidig bruk ved at du kan fortsette å bruke din vanlige Swarovski-kikkert uten å måtte bytte til nattsikte. Du fester raskt termoenheten til kikkerten og er straks klar for jakt i mørke eller skumring.

 

 

Observer komfortabelt – Bedre oversikt
Med sitt store synsfelt hjelper tM35+ deg med å raskt oppdage og identifisere vilt under dårlige lysforhold, enten det er i skumringen eller om natten.

 

 

Identifiser og sikt med presisjon
Den lette og kompakte tM35+ ligger komfortabelt i hånden når du bruker den til observasjon. Som clip-on-enhet kan den enkelt festes til et SWAROVSKI OPTIK-kikkertsikte uten behov for kalibrering, noe som sikrer et presist treffpunkt. Dette eliminerer behovet for å bytte mellom vanlig sikte og nattsyn, da du enkelt fester enheten til din eksisterende kikkert med en adapter for å være klar til nattjakt på et øyeblikk.

 

 

Alltid klar – Enkel i bruk
En viktig fordel i nattjakt er tM35+s SWAROLIGHT-funksjon, som automatisk slår enheten av og på, justerer lyset intelligent og tilbyr lang batterilevetid. Dette gjør at enheten alltid er klar til bruk, og den lar deg observere vilt selv på lange avstander. Som observasjonsenhet gir tM35+ et bredt synsfelt og 1x forstørrelse, slik at ingen detaljer går tapt, selv under dårlige værforhold.

 

 

 

Skarp fokus – Optimal bildekvalitet
tM35+ er en termisk clip-on-enhet med 1x forstørrelse som gir svært nøyaktig bilde. Kombinert med SWAROVSKI OPTIK-kikkertsiktet ditt utgjør det et pålitelig system. Den intelligente lysjusteringen tilpasser automatisk skjermen til lysforholdene, og hindrer gjenskinn som kan redusere synskvaliteten midlertidig.

 

 

 

Kraftig kombinasjon – tMA(+) adapter
Med tMA(+) termoadapteren kan du enkelt konvertere tM35+ fra håndholdt til clip-on-modus, noe som skaper en kraftfull kombinasjon med ditt SWAROVSKI OPTIK-sikte. Denne løsningen krever ingen ekstra kalibrering. Oppdag tMA(+) adapteren for å få mest mulig ut av ditt termiske system. (tMA-adapter er ikke inkludert)

 

 

 

Tekniske spesifikasjoner:
   • Sensoroppløsning: 640x512 piksler
   • Pikselstørrelse: 12 µm
   • Skjermoppløsning: 2560x2048 piksler
   • Synsfelt: 21,6x17,4 m/100 yards

Teknisk info

Produktinformasjon

Pikselstørrelse 12 µm
Sensor 640x512


Tilbehør
Alternativer
Leica Calonox 2 Sight - Add On
Kjøp
52 995,00
Bestillingsvare
Leica CALONOX Sight SE - Add On 15 x 30
Kjøp
32 000,00
Bestillingsvare
Support
Kundeanmeldelser