Swarovski tM 35.2 Termisk add-on/Spotter

Swarovski tM 35.2 Termisk add-on/Spotter

Varenr:122592
29 700,00
-+
Bestillingsvare (0 dager)*Forventet leveringstid kan variere grunnet uforutsigbare forsinkelser.



BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Swarovski tM 35.2 Termisk add-on/Spotter

Swarovski tM 35.2 gir absolutt fleksibilitet både som en observasjonsenhet og en termisk avbildningsenhet med klipsfeste. Den forvandler alle SWAROVSKI OPTIK-kikkertsiktemodeller fra dS-, Z8i-, Z6i-, Z5(i)- og Z3-serien, samt Kahles Helia-serien, til termiske kikkertsikter.

Sammen med tMA- eller tMA+-klemmeadapteren (tilgjengelig som tilbehør) er resultatet et pålitelig, komplett system som ikke krever ytterligere innsikting.

 

 

tM 35.2 imponerer både som håndholdt observasjons- og clip-on-enhet. Den velprøvde, energibesparende SWAROLIGHT automatiske på/av-timeren og intelligent lysstyrkejustering sikrer at den er klar til bruk til enhver tid. Avhengig av jaktsituasjonen kan detaljgjenkjenningen forbedres ved å bytte mellom White Hot og Black Hot-modus.

 

 

tM 35.2 kan betjenes intuitivt i mørke og er kompatibel med SWAROVSKI OPTIK kikkertsikter fra dS, Z8i, Z6i, Z5(i) og Z3-serien.

 

 

NATTLIG OG NØYAKTIG
Når jaktene fortsetter utover natten, stoler jegere på tM 35.2 termisk bildeapparat. Som en clip-on-enhet passer den perfekt på ditt SWAROVSKI OPTIK kikkertsikte og garanterer et 100 % pålitelig treffpunkt.

 

 

LETT Å BRUKE
En viktig fordel om natten: Takket være automatisk på/av, intelligent lysstyrkejustering og lang batterilevetid, er tM 35.2 umiddelbart klar til bruk når som helst.

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Pikselstørrelse 12 µm
Sensor 320x256


Tilbehør
Alternativer
Leica Calonox 2 Sight - Add On
Kjøp
52 995,00
Bestillingsvare
Leica CALONOX Sight SE - Add On 15 x 30
Kjøp
32 000,00
Bestillingsvare
Support
Kundeanmeldelser