Brukt - SigSauer 200STR 6,5x55 - 70cm

Brukt - SigSauer 200STR

6,5x55 - 70cm

Varenr:122708
17 900,00
-+
1 På lager

  Kjøpe våpen på nett? Les mer her

BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

SigSauer 200STR (Scandinavian Target Rifle) er en presisjonsrifle som er svært populær blant konkurranseskyttere, spesielt i Skandinavia. Den er kjent for sin høye nøyaktighet og pålitelighet. Denne riflen er basert på en robust og gjennomprøvd mekanisme, som gjør den egnet til langdistanseskyting og konkurranser som baneskyting.

Kaliber: Riflen er kamret i kaliber 6,5x55, som er et svært vanlig valg i konkurranseskyting på grunn av sin ballistiske ytelse. Kaliberet har lav rekyl og god presisjon på lange avstander, noe som gir skytteren høy grad av kontroll.

Egenskaper:

    Aksjon: Bolt-action system med et jevnt og pålitelig ladegrep.
    Løp: Riflen leveres vanligvis med et matchløp som er optimalisert for presisjonsskyting. Løpet kan være tungt (heavy barrel) for å gi stabilitet og redusere påvirkning av varme ved intens bruk.
    Stokk: Riflen kommer ofte med en justerbar stokk, som tillater skytteren å tilpasse kinnstøtte og kolbelengde for maksimal komfort og kontroll. Dette er spesielt viktig i konkurransesammenheng.
    Avtrekk: Avtrekksmekanismen er vanligvis svært finjusterbar, noe som gir skytteren mulighet til å tilpasse avtrekket etter personlige preferanser.
    Sikte: Riflen er ofte utstyrt med et kikkertfeste, men kommer vanligvis uten kikkert for å gi skytteren frihet til å velge eget sikteutstyr.

Bruksområde: SigSauer 200STR er spesielt godt egnet for konkurranseskyting, som feltskyting og baneskyting på lengre avstander. Kaliberet 6,5x55 har utmerkede ballistiske egenskaper som gjør det til et populært valg i disipliner der presisjon og konsistens er avgjørende.

Tilbehør: Riflen kan tilpasses med ulike tilbehør som reim, tofot og lyddemper, og den har et bredt utvalg av ettermarkedskomponenter tilgjengelig.

SigSauer 200STR i 6,5x55 er kjent for sin pålitelighet, høye presisjon og brukervennlighet, noe som gjør den til et førstevalg blant mange konkurranseskyttere og presisjonsskyttere.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kaliber .6,5x55 Skan
Løpslengde 70 cm


Support
Kundeanmeldelser