Rossi 95 Classic Lever-Action Black 44Mag - 20" Wood Stock

Rossi 95 Classic Lever-Action Black

44Mag - 20" Wood Stock

Varenr:122586
13 750,00
-+
Bestillingsvare (75 dager)*Forventet leveringstid kan variere grunnet uforutsigbare forsinkelser.

  Kjøpe våpen på nett? Les mer her

BeskrivelseTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rossi 95 Classic .44 Magnum – En tidløs klassiker

Opplev kraften og elegansen med Rossi 95 Classic i .44 Magnum. Denne tradisjonelle lever-action-riflen kombinerer klassisk design med moderne teknologi, og leverer enestående ytelse for både jakt og skyting på bane. Riflen er kamret i den kraftige .44 Magnum, kjent for sin imponerende stoppkraft og presisjon, noe som gjør den til et ideelt valg for rådyrjakt og andre krevende oppgaver.

Rossi 95 Classic er utstyrt med en vakkert polert skjefte og forskjefte i hardtre, som gir riflen et autentisk, klassisk utseende. Den blånerte stålkonstruksjonen gir en slitesterk finish, mens det jevne lever-action-mekanismen sikrer raske og pålitelige skuddavfyringer. Riflen har en rørladet magasin med kapasitet på 5 skudd, noe som gir god allsidighet i feltet.

De justerbare baksiktene og faste forsiktene gjør det enkelt å finjustere sikteinnstillingene, slik at du kan oppnå presise skudd på ulike avstander. Med en balanse som gjør riflen enkel å håndtere.

Enten du er en erfaren jeger eller en ivrig skytter, vil Rossi 95 Classic .44 Magnum være en pålitelig og verdifull følgesvenn på dine eventyr.



Rossi 95 lever-Action Black

Overflae: Black
Magasin Kapasitet: 10 Rounds
Action Type: Lever Action
Kaliber: 44 Mag
Sikte: Buckhorn Adjustable
Sikring: Thumb Safety
Twist: 1:12 RH

Vekt: 3,1 kg
Løps Lengde: 51cm
Total lengde: 99cm

Teknisk info

Produktinformasjon

Kaliber .44 Mag
Løpslengde 51 cm


Support
Kundeanmeldelser