Rossi RB308 Cerakote Black 308 Win, 51cm  Løp, G.B. Wood (Pakke)

Rossi RB308 Cerakote Black

308 Win, 51cm Løp, G.B. Wood (Pakke)

Varenr:121987
30 095,00
2 På lager



BeskrivelseTilpassTeknisk infoSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rossi RB308 .308 – Kraft og presisjon i en moderne bolt-action-rifle

Rossi RB308 i .308 er en solid bolt-action-rifle som kombinerer moderne teknologi med pålitelig ytelse for en allsidig skyteopplevelse. Designet for både erfarne jegere og skytere, leverer denne riflen kraft, presisjon og holdbarhet i et stilfullt og funksjonelt design.

Kraftfull Ytelse: Kamret i .308 Winchester, kjent for sin overlegne balanse mellom kraft og presisjon, gjør RB308 ideell for storviltjakt og presisjonsskyting. Kaliberet tilbyr imponerende rekkevidde og nøyaktighet, og sikrer at du får en pålitelig ytelse uansett skyteforhold.

Robust Konstruksjon: Rossi RB308 er bygget med fokus på holdbarhet og pålitelighet. Den solide stålrammen gir en robust konstruksjon som tåler tøffe forhold og gir langvarig ytelse. Riflen er designet for å håndtere alle typer værforhold og gir deg trygghet på jakt eller på skytebanen.

Presisjonsfokusert Design: Riflen er utstyrt med en presis bolt-action-mekanisme som gir jevn og pålitelig betjening. Med justerbare sikter for optimal måljustering, gir RB308 deg den nødvendige presisjonen for å treffe målet nøyaktig. Den ergonomiske stokken gir et komfortabelt grep og bidrar til en stabil skyteopplevelse.

Praktisk Magasinkapasitet: RB308 har et effektivt magasin som rommer 5+1 skudd, og gir deg tilstrekkelig kapasitet for både jakt og skyteøvelser. Magasinet er lett å håndtere og gir rask tilgang til ammunisjon når du trenger det mest.

Allsidig Bruk: Enten du jakter på storvilt eller deltar i skytekonkurranser, gir Rossi RB308 .308 deg kraft og presisjon i en moderne rifle som er bygget for å møte kravene til både erfarne og nye skyttere.

Med Rossi RB308 får du en rifle som kombinerer klassisk pålitelighet med moderne ytelse, og gir deg et verdifullt verktøy for alle dine skytebehov..

Rossi RB308 Cerakote Black 308 Win, 51cm Løp, G.B. Wood


Løps overflate behandling: Cerakote Black
Magasin kapasitet: 5 skudds
Mekanisme: Bolt
Kaliber: 308 Win
Mekanisme: Stål
Stokk: German Beech Wood
Sikter:
Sikkring:
Twist: 1:10
Gjenger: 5/8-24

Vekt: 3,0 kg
Løps Lengde: 61cm
Total lengde: xx cm

 

Tilpass
Teknisk info


Support
Kundeanmeldelser