Leica Rangemaster CRF PRO

Leica Rangemaster CRF PRO

Varenr:122278
10 500,00
-+
2 På lager



BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Leica Rangemaster CRF PRO

 

  • Ledende optisk kvalitet for unike observasjonsøyeblikk og presis måling.
  • For første gang i en kompakt Leica Rangemaster: den avanserte Applied Ballistics-programvaren for maksimal presisjon.
  • Svært presis laseravstandsmåling fra 10 til 2600 meter på bare 0,3 sekunder.
  • Full tilkobling til Leica Ballistics App.

 

 

 

Kompakt format. Høyeste presisjon. Maksimal nøyaktighet.

 

Den nye Leica Rangemaster CRF Pro er vår kraftigste kompakte avstandsmåler. Det er den ultimate spesialisten for langtrekkende skyttere, fjell- og utenlandske jegere. Dens ballistiske ytelse og rekkevidde på opptil 2600 meter lar ingenting å være ønsket. Takket være det integrerte Applied Ballistics UltralightTM ballistikkprogrammet er Leica Rangemaster CRF Pro i stand til å beregne korreksjonsverdier for "holdover", enheter og klikkjustering på kortest mulig tid, selv i svært kompliserte situasjoner og under alle værforhold.

 

 

Beste optiske kvalitet for best observasjon.

Leica Rangemaster CRF Pro har et ekstremt kraftig optisk system for rask måling og pålitelig og nøyaktig målretting av vilt. Jegeren drar også nytte av det eksepsjonelt brede synsfeltet for bedre oversikt. Førsteklasses utførelse, utprøvde materialer, ekstremt effektiv strølys og refleksjonsreduksjon og enestående spesialbelegg på prismeoverflatene. Rangemaster CRF Pro-optikken gir unike seerøyeblikk takket være detaljrikdom, skarphet, kontrast og fargetroskap.

 

 

 

 

Nøyaktig laseravstandsmåling.

Leica Rangemaster CRF Pro er vår kraftigste kompakte monokulære avstandsmåler. Med perfekt plasserte og grepsvennlige kontroller og enkel brukerveiledning kan jegeren raskt og trygt sikte mot målet. Ved å måle flyvetiden til en laserstråle som sendes ut og reflekteres med lysets hastighet, beregnes avstanden til målet med minimale toleranser. På mindre enn 0,3 sekunder viser datamaskinen det nøyaktige måleresultatet takket være den velprøvde LED-skjermteknologien, selv under ekstremt sterke lysforhold. Avstander mellom 10 og 200 meter måles i trinn på 0,1 meter. Dens maksimale måleområde er 2600 meter (2800 yards).

 

 

 

Applied ballistics

Leica Rangemaster CRF Pro er den første monokulære laseravstandsmåleren som er utstyrt med den kraftige Applied Ballistics UltralightTM ballistisk programvare. Dette gir den ultimate presisjonen for korrekt korreksjon av treffpunktet for et sikkert skudd - selv på lengre avstander. Uansett vær, enten det er i motlys eller kompliserte oppover- og nedoverbakker, måler Rangemaster CRF Pros svært følsomme sensorer miljøverdier som temperatur, lufttrykk og helningsvinkel. Basert på disse verdiene, sendes de ballistiske korreksjonsverdiene som holdover, enheter eller klikkjustering opp til en avstand på 800 meter (875 yards) direkte via avstandsmålerdisplayet. Det er mulig å oppgradere til Applied Ballistics Elite®-versjonen, som tillater bruk av alle ballistiske funksjoner opp til en maksimal måleavstand på 2600 meter.

 

 

 

 

Avanserte tilkoblingsløsninger.

Med Bluetooth®-tilkobling og tilkoblingen til Leica Ballistics App på mobiltelefonen, er Leica Rangemaster CRF Pro helt hjemme i den digitale verden. Innstillinger kan gjøres på våpenets og ammunisjonens ballistiske data på mobiltelefonen og innstillinger og personlige ballistiske profiler kan overføres til Rangemaster. I tillegg kan data fra en Garmin smartklokke eller for eksempel informasjon om gjeldende sidevind fra en Kestrel® værstasjon importeres via Bluetooth® eller stilles inn manuelt.

 

 

 

GPS-sporing med Leica ProTrack (LPT™)

Å finne et skudd er ofte vanskelig, spesielt på fjellet eller i uoversiktlig terreng. Det kan være at direkteveien til skuddet ikke er mulig fordi man først må krysse en dal, eller at man har mistet oversikten over terrenget. Leica ProTrack (LPTTM) GPS-sporingssystem kan brukes takket være den trådløse tilkoblingen til Leica Ballistics-appen. Dette bestemmer GPS-koordinatene basert på sist målte avstand, markerer dette punktet på et digitalt kart (f.eks. via BaseMap®) og gjør det dermed lettere å sjekke skuddet eller finne brikken etter skuddet.

 

 

 

 

Kompakt, hendig format.

Rangemaster CRF Pro er den ideelle følgesvennen på alle jaktturer og er ikke en byrde selv på anstrengende forfølgelsesturer. Det hendige og spesielt grepsvennlige huset til den kompakte Leica-avstandsmåleren er laget av lett og slitesterk glassfiberforsterket plast i en olivengrønn jaktfarge. Bare noen få funksjoner er tilordnet hver av de to kontrollknappene. Takket være enhåndsbetjening er det mulig å trekke ut bukselommen og måle i én bevegelse. Leicas produktdesign har fokusert på det vesentlige: enkel, intuitiv betjening med størst mulig funksjonalitet - pakket inn i et ekstremt robust hus.

 

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Forstørring 7x


Tilbehør
Alternativer
Opticron Rangefinder Ranger 800
Kjøp
2 999,00
7
Support
Kundeanmeldelser