Hornady Series I Two-Die Dieset 6,5x55 Swedish

Hornady Series I Two-Die Dieset

6,5x55 Swedish

Varenr:122350
1 150,00
-+
9 På lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Hornady Series I Two-Die Dieset 6,5x55 Swedish

Hornady dier representerer det beste innen maskinert håndverk. Artikulerte detaljer gir mer presis omlasting ved å tilby enklere justeringer, bedre justering og jevnere funksjon.


 

Zip Spindel Design
Zip Spindle-designet på alle matriser i full lengde låses positivt for å eliminere glidning. En serie med lette tråder kuttet på både spindelen og spindelhylsen lar deg gjøre trinnvise justeringer ved å snu spindelen eller du kan enkelt "glide den" opp eller ned for større bevegelser.

 

Glatt finish
Den innvendige dyseprofilen er presisjonsmaskinert og polert til en jevn finish som gir pålitelig funksjon uten at kassen fester seg eller overdreven friksjon.

 


Låseringer med skiftenøkkel
Hornady Sure-Loc-låseringene klemmer rundt hele dysen ved å bruke konstant trykk over gjengene for å holde ringen på plass. Låseskruen strammer ringen uten å komme i kontakt med gjengene, og eliminerer mulig skade fra tang.

 

Elliptisk ekspander
Denne eksklusive Hornady er overlegen "ballekspandere", og gir ekstremt jevn nakkestørrelse og reduserer friksjon og halsstrekk betydelig. Innvendig gjenger hindrer den i å løsne, og den elliptiske ekspanderen eliminerer også behovet for en separat ekspanderdyse for innsnevring til neste kaliber. Setejusteringsskrue Setejusteringsskruen justeres enkelt for kule-setedybder.

 

Holderring
Låseholderfjæren fjernes i løpet av sekunder for enkel demontering og rengjøring av dysen. In-line Bullet Seating System holder kulen, kassehalsen og setestammen perfekt på linje i hylsen FØR kulen går inn i kassens hals. Systemet inkluderer en flytende kulejusteringshylse, en flytende stålsetestamme og en innebygd crimper for presisjon i benkstøtten. Kuler er justert i hylsen når de går inn i formen for optimal sitteplass og økt nøyaktighet.

 


Innebygd crimper
Den innebygde crimperen gir deg muligheten til å krympe uten behov for en ekstra crimp die, og sparer dermed en stasjon på pressen.

 

Easy Access Die Boxes
Hvert Hornady diesesett kommer i en praktisk boks som er oppdelt i rom for dyser, bøssinger, skallholdere og en konisk krympematris. Stables og tydelig merket, de tilbyr en organisert og ren tilnærming til oppbevaring av matrisene dine.

Teknisk info

Produktinformasjon

Kaliber .6,5x55 Swe


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser